Talma Active park

Talma Active park

Ennen Korkeasaaren retkeämme kävimme toukokuussa Talma Active Park:ssa, kun se aukesi koronan jälkeen. Varotoimenpiteet oli otettu Talmassa hyvin huomioon. Sisälle pääsi kerralla vain yksi seurue. Sisällä sovitetaan valjaat, kypärät ja hanskat. Tämän jälkeen on turvavideon katselua. Ulos siirryttäessä edelleen yksi seurue kerralla pääsee kokeilemaan lukkojen kiinnittämistä ja irrottamista. Tämän jälkeen seurue kerralla pääsee aloittamaan radan.

Talma Active Park.

Kiipeilyradat

Kiipeilyradat on jaettu kuuteen vaikeustasoon. Ensimmäinen taso menee ihan maan pinnan yläpuolella joten se sopii lapsille tosi hyvin. 2-taso on jo korkeammalla ja esteet radalla haastavampia. Näistäkin varsinkin ala-aste ikäiset lapset selviytyvät mainiosti. Kiipeilypuiston parhaat vauhdit saa pitkistä vaijeriliuista. Niitä riittää jo 2-tasolla.

Talma Activity Park. 1- ja 2-tason kiipeilyä.

Werneri park

Kiipeilyratojen lisäksi Talmassa on Werneri park auki. Werneri park on lasten oma alue Talmassa. Täältä löytyy kaukalo tekonurmen päällä. Aikaisemmin täällä on voinut pelata säbää, mutta koronan takia tänä kesänä tässä pystyi pelaamaan ainoastaan futista. Perinteinen lasten leikkipaikka on auki. Werneri parkista löytyy trampoliini, frisbeegolfkori, ja hauska vinoseinälle rakennettu kiipeilykäytävä. Werneri parkin sisääntulosta löytyy moottorilla toimiva keinukaruselli ja perinteinen karuselli. Erillismaksua vastaan saa Werneri parkissa käyttää sähkötoimisia kaivureita. Maksu on 2e/5min. Pomppulinnaa ei oltu ainakaan vielä täytetty kun kävimme toisen kerran kesäkuun lopussa. Oletamme että koronalla on tekemistä asian kanssa.

Talma Active park Werneri Park.

Talman muut aktiviteetit

Mitä muuta Talmassa voi sitten tehdä kiipeilyn ja lasten alueen lisäksi? Isompia kiinnostaa varmasti värikuulasota. Kiipeilypuistosta näkee värikuulasotaan tarkoitetun alueen. Näyttää hienolta ja sillä on riittävästi ”suojia” pelin pelaamiseen. Kiipeilyradan välittömässä läheisyydestä löytyy minigolfrata. Tämä maksaa erikseen 8e/5e/kierros. Laskettelurinteestä löytyy kesäisin Bike park. Tähänkin saa vuokrata pyörän jos omaa ei löydy. 18-reikäinen frisbeegolf rata löytyy kiekon heittäjille.

Jopo-pyöräilyä Talma Active Park:ssa.

Talma Active Park

Talma Active Park:iin saa hyvin menemään koko päivän. Talmasta löytyy ravintola, jossa voi syödä kiipeilyn ohessa. Werneri parkista löytyy myös grilli, jos haluaa syödä/grillata omia eväitä. Talman ohjaajat kiertelevät radalla ja auttavat apua tarvitsevia. Jos ei esim. tiedä miten saa lukon avattua tai minkä reitin ottaa. Tämä oli erittäin hyvin hoidettu ja tätä apua tarvitaankin aina välillä 🙂 Tämä on erittäin kivaa tekemistä lomapäivälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *