Walt Disney World top 5-laitetta

Walt Disney World top 5-laitetta

Kävimme helmikuussa 2020 Floridan Walt Disney World:ssä. Tämä oli neljäs matkamme Floridan Disney World:iin. WDW:ssä on 4 puistoa. Jokainen puisto on omanlaisensa, mutta jokaisesta puistosta löytyy huvipuistolaitteita, ja hyviä sellaisia.

Walt Disney World top 5-laitetta. Tuhkimonlinna.

Magic Kingdom

Magic Kingdom tunnetaan Tuhkimolinnasta. Tuhkimolinna löytyy pääkadun päästä. Linnassa sisällä on kauppa, josta saa ostaa mm. prinsessahameita. Linnan ympärillä on pitkin päivää erinäköistä ohjelmaa. Sieltä voi löytää jonkun Disneyn prinsessan kirjoittamasta nimikirjoituksia. Linnan edessä olevalla lavalla järjestetään pieniä esityksiä monta kertaa päivässä.

Magic Kingdom on jaettu maihin. Maissa on nimilleen omia laitteita. Maat ovat: Fantasyland, Adventureland, Frontierland, Tomorrowland, Main Street U.S.A ja Liberty Square. Jos tykkää vauhdikkaista laitteista niin Magic Kingdomista löytyy niitäkin. Magic Kingdomin paras laite on klassikko: Peter Pan’s flight.

Walt Disney World top 5 -laitetta. Epcot illalla.

Epcot

Tulevaisuuteen keskittyvässä huvipuistossa Epcotissa on muutama hyvä laite. Mission Space on ehdottomasti käytävä laite. Laitteeseen mentäessä saa valita hurjan/normaalin ajelun. Tämän jälkeen matka vie kuun pinnalle erinäisiä tehtäviä tehden.

Walt Disney World top 5-laitetta. Hollywood Studiosilta löytyy parhaimmat laitteet.

Hollywood Studios

Disney paras puisto ajeluiden puitteissa on ehdottomasti Hollywood Studios. Täältä löytyy hurjimmat laitteet, mutta myös kiinnostavat elokuvastudioiden puitteet ja -esitykset. Star Wars-maassa sijaitseva Star Wars Galaxy’s Edge-laite on ehdottomasti käytävä laite. Laite ei ole pelkästää ”ajelu”, vaan siihen sisältyy ”teatteria” roima annos. Hollywood Studioiden paras ajelu on ehdottomasti Tower of Terror. Tämä ”hissi” putoaa 40 m korkeudesta, ja siinä pääsee tuntemaan painottomuuden. Putoamisen aikana näet vilahduksia ulos, joten korkeus ei jää huomaamatta. Studioiden toiseksi paras laite on Aerosmith Rock’n’Roll Coaster. Tämän vuoristoradan lähdössä tulee 5 G:n voima samalla kun korvien takana pauhaa Aerosmithin musiikki!

Disneyn Animal Kingdom.

Animal Kingdom

Disneyn eläintarha Animal Kingdom ei ole pelkästään eläintarha, vaan täältäkin löytyy ajeluita. Yksi puistojen parhaimmista ajeluista löytyy täältä. Expedition Everest on vuoristorata joka loppuu kesken! Raiteet loppuvat ja tämän jälkeen laite lähtee menemään takaperin! Tämä on todella paha varsinkin kun et näe suuntaa mihin mennään. Ehdottomasti käymisen arvoinen.

Magic Kingdom; Iltanäytös Tuhkimolinnalla.

Walt Disney World Top 5 laitetta:

  • Tower of Terror (Hollywood Studios)
  • Expedition Everest (Animal Kingdom)
  • Aerosmith Rock’n’roll Coaster (Hollywood Studios)
  • Star Wars Galaxyś Edge (Hollywood Studios)
  • Peter Pan’s flight (Magic Kingdom)

World Disney Word:in laitteista on vaikea valita vain viittä parasta laitetta, koska sieltä löytyy niin paljon hyviä laitteita. Laitteita löytyy jokaiseen makuun. Pienillekin lapsille on paljon sopivia laitteita varsinkin Magic Kingdom:ssa. Hurjimmat laitteet löytyvät Hollywood Studioilta. Voimme ainoastaan suositella Walt Disney Worldia matkakohteeksi. Vaikka ei olisikaan ”Disneyfani”, niin puistoista löytyy jokaiselle jotakin. Tunnelmasta voi nauttia esim. paraateja ja näytöksiä katsomalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *