Matkasuunnitelmat 2021

Matkasuunnitelmat 2021

2021 Matkasuunnitelmat. New Yorkin JFK:n lentokentällä.

Matkajalkaa vipattaa artikkelissa kävimmekin läpi jo meidän toiveristeilyä. Nyt kun edellisestä ulkomaanmatkasta alkaa olla kohta vuoden päivät, alkaa matkajalkaa vipattamaan ihan tosissaan. Olemme miettineet 2021 matkasuunnitelmat valmiiksi odottaen mitä niistä pääsemme toteuttamaan. Tällä hetkellä matkustaminen ei tule kyseeseen, vaan on odotettava hetkeä kun on turvallista taas matkustaa. Tällä hetkellä odottelemme koronarokotusten saamista, jossa näyttää kestävän tovin. Odottaessa on ihana suunnitella mihin sitä sitten lähtisi jos/kun pääsee tänä vuonna matkustamaan. 2021 Matkasuunnitelmat näyttävät tältä:

2021 Matkasuunnitelmat. Rukalle laskettelemaan.

Ruka

Hiihtolomalla olemme lähdössä Rukalle. Tämä on ainoa tämän vuoden matkoista mikä on varma. Saimme mökin varattua jo lokakuussa kun keväälle varaamaamme Karibian risteilyä taas siirrettiin eteenpäin. Meillä on ollutkin mielessä, että menisimme jossain vaiheessa taas Rukalle. Edellisestä reissusta on vierähtänyt jo 10 vuotta. Tänä vuonna se sopi mainiosti kalenteriin, kun kaikki muut matkat on peruttu. Ihana päästä lumisiin maisemiin laskettelemaan. Turvavälien pitäminen onnistuu hyvin, kun olemme vuokranneet mökin. Hissijonoissakin pystyy pitämään turvavälit ja Rukalta pystyy tilaamaan ruuat mökille kuljetettuina.

Espanjaan "kesämökki"?

Espanja

Lähtisimme kesällä Espanjassa käymään, aivan varmasti. Suunnitelmamme on hankkia asunto Etelä-Euroopasta ja tällä hetkellä näyttää siltä että maaksi valikoituu Espanja. Olemme yrittäneet valita sopivaa aluetta, mutta tämä on vielä kesken. Sopivan alueen löydyttyä, ajattelimme mennä käymään siellä. Vuokraisimme asunnon esim. viikoksi ja tutustuisimme alueeseen ja sen tarjontaan. Tälläinen malli on suositeltu, mikäli on aikeissa hankkia asunnon Etelä-Euroopasta. Alueeseen tulisi tutustua ensin vuokraamalla asunto ja näin varmistua, että alue on sopiva juuri meidän tarpeisiin.

Lontoo

Osa porukastamme on käynyt Lontoossa ja osa ei. Jos korona antaa myöden, olisimme menossa Lontooseen syysloman aikoihin. Ajattelimme vierailla WB-studioilla, josta löytyy Harry Potter-elokuvien lavasteet. Täällä pääsee vierailemaan ”Suuressa salissa” ym. kivaa Harry Potter-faneille. Viime kesänä viettämämme lasten Harry Potter-synttärit ovat lapsilla vielä hyvin muistissa ja niitä muistellaankin tämän tästä. Lontoossa on paljon muutakin nähtävää mm. mahtavia museoita, musikaaleja ym. Toivottavasti viimeistään syksyllä pääsemme matkustamaan. Ainakin me olemme edelleen motivoituneita tekemään osamme koronatalkoissa ja pitämään etäisyyttä ”normaaliin elämään” siinä toiveissa, että matkustaminen aukeaisi tämän vuoden puolella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *