Viikonloppu Tampereella – Scandic Eden Nokia

Viikonloppu Tampereella – Scandic Eden Nokia

Halusimme lähteä kokeilemaan kylpylälomaa koronan takia peruutetun Välimeren risteilymme tilalle. Heinäkuun alussa kohteena oli viikonloppu Tampereella. Lähdimme perjantaina päivällä ajamaan Tampereelle ja palasimme sunnuntaina pääkaupunkiseudulle.

Viikonloppu Tampereella - Scandic Eden Nokia.

Scandic Eden Nokia

Yövyimme Scandic Eden Nokia-kylpylähotellissa 2 yötä perhehuoneessa. Huoneen hintaan kuului aamupala, kylpylän ja kuntosalin käyttö. Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna hotellissa oli paljon vieraita. Ravintoloiden koronarajoitukset näkyivät ruuhkana aamupalalla ja varsinkin ravintolassa palvelun hitautena. Kylpylään päästettiin vain rajattu määrä ihmisiä, joten altaissa ja liukumäissä jonot olivat maltilliset. Etäisyys Tampereelle on autolla n. 15 min, joten mikäli suunnitelmissa on viikonloppu Tampereella, on Scandic Eden sijaintinsa ja kylpylänsä vuoksi hyvä vaihtoehto.

Hotellihuone

Huoneemme oli ok. Huonetta ei oltu uudistettu viimeisimmässä hotellin remontissa. Kalusteet huoneessa olivat vanhahtavat mutta toimivat. Sängyt sitten olivat jo heikot. Sänkyjen jouset tuntuivat selässä mutta vieläkin ällistyttävämpi juttu oli että jokaiselle oli vain yksi littana tyyny. Tyynymme oli todellakin nähnyt parhaat päivänsä vuosia sitten ja se oli myös normaalia hotellityynyä pienempi. Tähän vielä lisäksi se että hotellihuoneessa ei ole ilmastointia! Onneksi ei ollut helle kun kävimme täällä ja silti tuntui että ilma loppuu…

Viikonloppu tampereella: Scandic Eden Nokia.

Hotellin palvelut

Söimme hotellin ravintolassa ainoastaan perjantai-iltana. Tilatessamme ruokaamme meille sanottiin että on 20 min jono. Ok, odottelimme ruokaa, mutta saimme sen vasta 45min odottamisen jälkeen. Ruoka ei tasoltaan ollut mitään erikoista. Hampurilainen oli yes, mutta pizza ja pasta jättivät paljon toivomisen varaa.

Hotellin aamupala oli ruuhkainen kumpanakin aamuna. Aamupala oli vielä normaalia suppeampi koronasta johtuen, mutta silti ihan riittävä. Aamiainen toimi ihan odotetusti, kunhan löysi istumapaikan.

Hotellin kuntosali oli jaettu kahteen osaan. Toisessa oli kuntopyörät, trekit ja toisessa painonnostovälineet ja kuntolaitteet. Aamulla salilla ei ollut ruuhkaa. Siellä kävi ainoastaan muutama pyörähtämässä, joten oman ohjelman sai tehdä kaikessa rauhassa.

Viikonloppu tampereella: Scandic Eden Nokian uima-altaat.

Kylpylän uima-altaat

Kylpylän uima-altaat oli lapsille tietysti kivat. Allasalueelta löytyi 3 liukumäkeä. Ulko-allas oli kiva, mutta altaan pohjassa oli paljon kuivuneita lehtiä. Pääaltaassa oli paljon ihmisiä, etenkin kun altaasta tuli aaltoallas. Tässä ei kyllä koronaa muistettu ollenkaan. Kylpylän suihkutilat olivat täysin alimitoitetut kävijämäärään nähden. Naisten puolella oli esim. 10 suihkua, joten suihkuun oli koko ajan pitkä jono….

Kaiken kaikkiaan loma Scandic Nokia Edenissä oli mukava. Lapset saivat kokemuksen kylpylälomasta. Olemme käyneet Flamingossa kylpylässä useasti ja se kyllä pesee kylpylä ominaisuuksissa Scandic Nokia Edenin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *