Viihdettä Karibian risteilyillä – osa 1

Viihdettä Karibian risteilyillä – osa 1

Viihdettä Karibian risteilyllä-Grease musikaali.

Karibian risteilyllä viihdettä löytyy jokaiseen makuun. Lähes kaikki ohjelmat sisältyvät matkan hintaan. Jotain maksullisia lisäkierroksia tms. löytyy. Jotta pääsisit nauttimaan mahdollisimman monesta esityksestä, kannattaa ne suunniteltava etukäteen ennen matkaa. Paikat esim. musikaaleihin menevät nopeasti joten oma paikka on hyvä varata etukäteen. Myös muutkin aktiviteetit täyttyvät nopeasti, joten on hyvä suunnitella päivärytmi laivalle mitä haluaisi milloinkin nähdä. Tietysti esityksiin voi mennä stand-by jonon kautta, mikäli vapaita paikkoja löytyy ja näin jättää laivalle päätettäväksi mitä milloinkin haluaisi tehdä. Aina olemme esityksiin päässeet myös stand-by jonosta, mutta paikat eivät ole niitä parhaita.

Royal Caribbean-laivoilla toimitetaan seuraavan päivän ohjelma, Cruise Compass, hyttiin hyttisiivojan toimesta. Tästä ohjelmasta näet kaikki mitä laivalla tapahtuu seuraavan päivän aikana. Täältä löytyy esim. altaalla tapahtuvat aktiviteetit, näytökset, ostokset, ravintoloiden yms. aukioloajat ja seuraavan päivän sää ym.

Grease musikaali.

Esitykset

Risteilyiden päänumeroina on yleensä laivalle tehty sovitus jostain tunnetusta musikaalista, näytelmästä tai elokuvasta. Olemme nähneet Royal Caribbean- laivoilla ainakin seuraavat musikaalit: Mamma Mia, Crease, Columbus ja Hair. Musikaalit ovat korkeatasoisia. Myös lapset ovat nauttineet niistä vaikka eivät vielä silloin ole puhuneet englantia.

Viihdettä Karibian risteilyllä - Monopoly jääshow.

Laivan jääshowt ovat ehdottomasti katsomisen arvoista viihdettä. Viime Karibian risteilyllämme kävimme kahdessa eri jääshowssa. Näitä on tosi kiva seurata kun pääsee jään viereen istumaan ja näkee läheltä taidokkaita temppuja.

The Fine Line uimahyppyshow.

Royal Caribbeanin Oasis-luokan laivoilla on myös uimahyppynäytöksiä. Näissä on aina lisäksi esim. kuviokelluntaa, tanssia ym. showta, mutta myös niitä uimahyppyjä. Näitä kävimme viime reissulla katsomassa myös kaksi erilaista ja kummatkin olivat todella hyviä. Ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Pari kertaa viikossa risteilyn viihdevastaava pitää shown. Laivalla on muutamia odotettuja visoja/ohjelmia. Esim. Love & marriage-show on aina ihan huippu. Tässä show:ssa on 3 naimissa olevaa pariskuntaa ja heiltä kysytään toisista tietoja ja oikeista vastauksista saa pisteen. Tässä aina sattuu ja tapahtuu…. Esitys on illalla myöhään kun lapset ovat jo nukkumassa. Jos et itse pääse tällöin paikalle niin ohjelma kuvataan ja sitä esitetään laivan omalla kanavalla läpi viikon, joten pääset varmasti näkemään sen.

Laivan Royal Promenadella järjestetään muutaman iltana viikossa erilaisia teemajuhlia. Esim. 90-luvun diskojuhlat, Allwhiteparty ym. Täällä soittaa aina livebändi ja tanssille on aina tilaa.

Pianisti hississä.

Laivalla on oma komediaklubi, jossa on muutamia esiintyjiä. Tämä on todella hauska. Kannattaa käydä! Laivalla on baareja mistä löytyy livemusiikkia läpi viikon. Central Parkissa on pianisti, joka soittaa aivan ihanasti. Tapasimme pianistin pari kertaa soittamassa hississä pianoa! Hissin matkustajat saivat toivoa kappaleita ja pianisti soitti niitä. Mieletön kokemus :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *