Airbnb majoitus Miamissa

Airbnb majoitus Miamissa

Airbnb majoitus. Näkymä altaalta merelle päin.

Yövyimme hiihtoloman matkallamme Miamissa ensimmäistä kertaa airbnb-kohteessa. Olemme yleensä yöpyneet hotelleissa, koska ne ovat helppoja. Miami Beachilla hotellien hinnat ovat tällä hetkellä todella kalliit. Lieneekö syynä korona ja hotellien ajatus matkustamisen auetessa ihmiset tulevat hinnalla millä hyvänsä. Niinpä lähdimme hakemaan tälle vaihtoehtoja. Airbnb majoitus, viihdyimmekö?

Airbnb majoitus.

Airbnb

Lähdimme katselemaan Miami Beachin airbnb majoitus tarjontaa hyvissä ajoin. Muutamia kohtuullisia vaihtoehtoja löytyikin. Yleisesti airbnb majoitukset ovat halvempia kuin vastaavilla seuduilla olevat hotellit. Vaatimuksemme airbnb majoitukselle olivat kyllä kovat. Halusimme ison allasalueen ja rannan läheisyyden. No löysimmekin tälläisen vaihtoehdon. Talo sijaitsee pitkällä rantakaistaleella, jossa olemme useasti yöpyneet, hotelleissa. Talo oli vain hieman matalampi kuin normaalit korkeat hotellit. Taloon kuuluu iso uima-allas alue omalla pienellä ravintolalla. Myös tenniskenttä löytyi, vaikka sitä ei tällä kertaa tarvittukaan. Hotellilta käveltiin muutama askel rannalle. Aivan mahtava löytö! 5 hengelle on vaikea löytää hotellihuonetta, joten yleensä joutuu ottamaan 2 hotellihuonetta. Tähän airbnb kohteeseen mahtui jopa 6 henkeä nukkumaan.

airbnb majoitus. Näkymä rannalta airbnb majoitukseen.

Asunto

Asunnon airbnb majoitustoiminta oli ammattimaista. Talon aulassa majoittajalla oli oma toimisto, josta avaimet haettiin. Heillä vaikutti olevan yli kymmenen asuntoa samassa talossa lyhytaikaiseen vuokraukseen. Alakerrasta löytyi vielä pari muuta vastaavaa toimistoa, pieni kauppa sekä itsepalvelupesula. Ilmeisesti suurin osa talon asunnoista oli jonkinlaisessa lyhytaikaisessa majoitustoiminnassa. Talossa oli käytettävissä valet-pysäköinti, joka meillä kuului asunnon hintaan. Aulasta löytyi jopa laukkukärryjä. Asukkaiden käytössä oli myös kuntosali.

Vuokraamamme asunto oli 2-kerroksinen. Alakerrassa oli keittiö, olohuone, wc ja suihkutilat. Yläkerrasta löytyi 2 makuuhuonetta. Toisessa oli yksi parisänky ja tv. Toisessa huoneessa oli 2 parisänkyä, tv ja wc. Ilmastointi oli juuri ja juuri riittävä, mutta melkoisen kovaääninen.

Airnbnb majoituksen keittiö.

Olimme huoneistoon tyytyväisiä, keittiö oli kyllä nähnyt parhaat päivänsä, mutta oli edelleen toimiva. Huoneistosta löytyi erikseen myös rannalle sopivat pyyhkeet ja aurinkovarjo. Talossa olisi ollut mahdollista saada ostettua aamupala, mutta teimme tämän mielummin itse. Tärkein tässä kohteessa oli hyvä sijainti, ja sitä se todellakin oli. Uima-allasalue on myös meille tärkeä ja tämäkin oli riittävä meidän tarpeisiin.

Keittiön ruokailupöytä.

Kaiken kaikkiaan koimme ensimmäisen airbnb majoituksemme erittäin positiivisena kokemuksena ja viihdyimme hyvin. Voisimme yöpyä varsinkin tässä Miami Beachin kohteessa uudestaan ja aiomme pitää airbnb majoitusta kyllä vaihtoehtona yöpymisillemme tulevaisuudessa.

airbnb majoitus. Näkymä parvekkeelta altaalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *