Bocellin konsertti Tampereella

Bocellin konsertti Tampereella

Olimme vanhempien kesken konserttimatkalla Tampereella. Kävimme kuuntelemassa Andrea Bocellin konsertin. Kävimme viimeksi kuuntelemassa Bocellin konsertin Helsingissä ja se oli todellakin mahtava. Tämä konsertti muistissa, ja otimme vanhempien kesken pienen irtioton arjesta ja lähdimme Tampereelle kuuntelemaan konserttia ja yöpymään hotellissa.

Scandic Tampere City

Yövyimme Scandicissa rautatieasemaa vastapäätä. Tämä oli erittäin hyvä valinta ja suurin osa konserttivieraista oli todennut saman. Hotelli oli kiven heiton päässä Nokia-areenalta, ja pääsimme tosi näppärästi illalla kävelemään hotellille, kun liikenne oli ihan seis kaikkien yrittäessä lähteä samaan aikaan pois konserttipaikalta. Hotellin lähellä oli myös paljon hyviä ravintoloita, joten oli jopa valinnan vaikeus päättää mitä haluaisi syödä.

Bocellin konsertti Tampereella.

Zarillo

Päädyimme syömään ravintola Zarilloon. Tämä on suht pieni texmex-paikka. Täällä on tiistaisin burgertiistai, ja hampurilaiset olivat edullisia. Jouduimme jonottamaan ravintolaan sisään jonkun aikaa ja sama jono jatkui illan ajan. Burgeri oli hyvä samoin perus lehtipihvi oli myös erittäin hyvä. Annoskoko oli kylläkin runsas, kaikkea ei vaan jaksanut syödä vaikka olikin hyvää.

Bocellin konsertti Tampereella. Nokia-areena.

Nokia-areena

Olimme ensimmäistä kertaa Nokia-areenalla. Olimme erittäin iloisesti yllättyneitä. Ravintolatarjontaa oli erittäin runsaasti kuten myös baaripuolella. Täältä löytyy viinibaaria, lonkerobaari jne. Yhtenä vaihtoehtona oli myös syöminen hallilla, sen verran monta eri ruokapaikkaa hallista löytyi. Ennen konserttia myöskään jonot myyntipisteillle eivät olleet erityisen pitkiä. Vaikka hallista löytyvät ruokapaikat ovatkin tuttuja nimiä, kuten Hook siipiravintola, on paikasta johtuen niiden ruokalista huomattavasti normaalia ravintolaa suppeampi. Iso peukku hallille.

Nokia-areenalla.

Bocellin konsertti

Olimme viimeksi Bocellin konsertissa Helsingissä. Silloin Bocellin konsertissa oli laulamassa hänen poikansakin ja heidän duetto oli aivan uskomaton. Myös kapellimestari jäi Helsingistä mieleen, hän oli showmiehiä.

Bocellin konsertti Tampereella.

Tampereella oli eri kapellimestari, eikä Bocellin poikakaan ollut matkassa mukana. Esitys oli taas kerran virheetön. Bocelli laulaa niin mahtavasti, vaikka et ymmärtäisi musiikista mitään, se kyllä pysäyttää. Bocelli itse tuntui laulavan aina 2kpl ja sitten tuli vieraileva esiintyjä laulamaan muutaman laulun. Välillä maestro lauloi vierailijoiden kanssa myös yhdessä. Vierailijoissa oli laulajia ja viulunsoittaja sekä tunnettu italialainen rockmuusikko Zucchero. Kaikki kyllä hoitivat hommansa hienosti, mutta jäimme kaipaamaan enemmän Bocellin laulamista. Ikä varmaa tekee tässä tepposet ja laulamisen tahti on asetettu artistille sopivaksi. Summa summarum nautimme kovasti taas kerran konsertista. On se vaan mahtava kuunnella kun orkesteri ja kuoro on livenä paikalla. Oli kyllä mahtava irtiotto arjesta, kannatti 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *