Hyvää Joulua 2020

Hyvää Joulua 2020

Pipareita koristelemassa.

Hyvää Joulua kaikille lukijoillemme. Odotamme tänä koronavuonna ristiriitaisin mielin joulua. Olemme perinteisesti viettäneet joulua isolla porukalla luonamme. Tänä vuonna koronan takia, joudumme perumaan isomman suvun kokoontumisen. Juhlimme tänä vuonna joulua vain oman perheen kesken.

Muuttuneet käytännöt

Vuosi 2020 on ollut kyllä ihmeellinen ja se varmasti jää muistiin. Korona on muuttanut hyvin paljon ihmisten liikkumista, kanssakäymistä ja jopa ajattelua. On ollut pakko miettiä missä on pakko käydä, ja mitä voisi välttää. Vain pakolliset hoidettavat asiat on hoidettu naamatusten, muuten lähes kaikki on siirtynyt verkkoon. Olemme itsekin siirtäneet esim. ruokaostokset verkkoon. Tilaamme kerran viikossa ruuat kauppaan, ja käymme noutamassa valmiiksi kerätyt kassit noutokaapeista. Tämä on säästänyt paljon aikaa meiltä, kun ei tarvitse juoksennella kaupassa. Se myös säästää kuluissa, kun ei tule tehtyä mitään heräteostoksia, vaan pysyy täysin ostoslistassa. Kaikki lahjaostoksetkin olemme tänä vuonna tehneet verkon välityksellä. Paketteja on saanut hakea muutaman kerran…

Hyvää Joulua 2020.

Kesällä oli koronan suhteen rauhallisempaa ja saimmekin pitää lastemme Harry Potter-synttärit. Niitä oli todellakin odotettu! Korona vaikutti myös perheemme matkustukseen. Emme muista koska viimeksi olemme olleet kesän Suomessa. Tänä kesänä näimme parhaaksi jäädä kotimaahan. Kävimme kesällä Tampereella, ja se olikin kiva reissu. Ilman koronaa olisimme menneet Välimeren risteilylle, mutta tällä kertaa se vaihtui Tampereeseen. Oli mahtavaa saada tukea paikallisia yrittäjiä, joita korona kuritti todella pahasti. Olemme päättäneet jättää myös talveksi varatun Karibian risteilyn väliin ja menemmekin Rukalle laskettelemaan. Siitä on 10 vuotta kun viimeksi olemme olleet Rukalla, joten on kiva mennä katsomaan miten Ruka on kasvanut tänä aikana. Ihana matkustaa pohjoiseen hiihtolomalla kun normaalisti suuntaamme aina hiihtolomalla lämpimään. Ainakin tällä kertaa pääsemme todellakin hiihtämään ja laskettelemaan hiihtolomalla!

Nyt on aika toivottaa hyvää joulua. Me keskitymme perheen joulun viettoon kodissamme. Laitamme hyvää jouluruokaa, jaamme lahjoja ja nautimme toistemme seurasta. Näin jouluisin on kiva pelata perheen kesken lautapelejä ja viettää aikaa yhdessä. Myös perheen sisäinen Wii-keilausturnaus on luvassa. Jos sää sallii on kiva käydä välillä luistelemassa/hiihtämässä/laskettelemassa. Toivomme kaikille lukijoillemme oikein Rauhallista Joulua:).

Hyvää Joulua 2020.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *