Apple Watch ja Harry Potter rannekkeet

Apple Watch ja Harry Potter rannekkeet

Apple watch Harry Potter ranneke.

Tämän joulun ehdoton suosikki on perheessämme Apple Watchit. Meillä vanhemmilla on ollut sellaiset jo muutaman vuoden. Esikoisemmekin sai sellaisen viime jouluna. Nyt täksi jouluksi pukki toi sellaiset nuoremmille lapsillekin. Ennen joulua mietimme melko pitkään onko ala-asteikäinen vielä liian nuori Apple Watch käyttäjäksi. Halusimme kuitenkin hankkia lapsille jonkin laitteen, jolla seurata liikuntamääriä, sekä harrastuksissa sykettä. Pohdinnan lopputulemana rahallisesti ei suurta eroa synny, kun hankimme vanhempaa sarjaa olevat kellot. Etenkin, jos haluaa hiukan enemmän toimintoja kuin vain askeleet ja sykkeen. Apple Watch myös mahdollistaa monipuolisen liikunnan seurannan sekä muita ominaisuuksia joista on hyötyä myöhemmin.

Rannekkeiden tilaaminen

Lasten ehdoton suosikki on Harry Potter, ja kuin ”sattuman” kaupalla tämän joulun alla aloimmekin nähdä mainoksia erilaisista Apple watch kellon rannekkeista. MobyFox.shop myy muun muassa Harry Potter rannekenauhoja Apple Watcheihin. Kaupasta löytyy myös muita teemoja, kuten Star Wars. Myös esikoisemme innostui tästä ja hän sai omaan kelloonsa kuoleman varjelukset -rannekkeen.

Rannekkeiden tilaaminen oli helppoa ja suoraviivaista, kuten tänä päivänä suurimmassa osassa verkkokauppoja. Vaikka MobyFox onkin jenkkifirma, EU:ta varten on oma kauppansa ja toimitukset tulevat Irlannista. Toimituksessa kesti reilu viikko, ja paketin tullessa Suomeen sai kuljetusliikkeen sivuilla valita mihin pakettiautomaattiin paketin halusi vastaanottaa. Valittavana oli ainakin Postin pakettiautomaatit.

Apple Watchit ja Harry Potter rannekkeet.

Rannekkeiden asentaminen

Jouluaattona ilo olikin ylimmillään, kun paketista löytyi ensin Apple Watch. Ja sen perään uudet rannekkeet kelloihin. Rannekkeiden mukana tulee vaihdettavat kiinnikkeet, joilla rannekkeet saa kiinnitettyä kaiken kokoisiin Apple Watch:eihin. Oletuksena rannekkeissa on kiinnikkeet isommalle (42/44mm) kellotaululle. Kiinnikkeiden vaihto on helppoa ja onnistuu ilman työkaluja. Oikeiden kiinnikkeiden valinnan jälkeen uusien rannekkeiden asennus paikoilleen onnistuu liuuttamalla ne paikoilleen.

Apple Watch ja Harry Potter rannekkeet.

Rannekkeiden mukana saa myös oikeuden ladata aiheeseen sopivia kellotaustoja. Taustojen lataamiseen tarvitaan oma MobyFox:n oma appi. Paketissa tulee mukaan QR-koodi, jolla appissa oikeus ladata taustoja aktivoidaan. Appi hyödyntään Apple ID tunnistautumista. Applen tiukentuneet tietoturvarajoitteet kuitenkin haittaavat lataamista, sillä alle 13-vuotias ei voi appia aktivoida. Onneksi tuon voi kiertää lataamalla appin vanhemmille ja jakamalla haluamansa kellon taustan perhepiirissä. Tuosta aiheutuu pikkuisen lisää työtä vanhemmille, mutta ei siihen loppujen lopuksi juurikaan kymmentä minuuttia enempää mennyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *