Vuosi bloggaamista

Vuosi bloggaamista

Vuosi bloggaamista.

Vuosi bloggaamista takana! Aloitimme bloggaamisen vuosi sitten. Asia oli hautunut jo jonkin aikaa ja hiihtolomareissullamme päätimme ottaa härkää sarvista kiinni ja aloittaa bloggaaminen. Bloggaaminen on osoittautunut mukavaksi tavaksi kirjailla muistiin matkakokemuksia ja projekteja. Blogi toimii meillä myös kanavana tiivistää ajatuksia, jotka muuten saattaisivat jäädä vain ajatuksiksi kuten meinasi käydä meidän asuntosijoittamiselle. Olemme oppineet tämän ensimmäisen vuoden aikana vaikka mitä. Viimeisimpänä uudistuksena olemme siirtyneet myös Instagramiin ja saaneet avuksemme aikuisen poikamme. Ottakaa meidät myös seurantaan instanssa.

Vuosi bloggaamista.

Suosituimmat postaukset top 3

Matka alkoi 3.3.2020 lyhyellä Hello World! -postauksella, ja viikkoa myöhemmin tulikin ensimmäinen juttu hiihtolomalta ennen koronasulkua. Vuoden aikana luetuimmiksi ovat nousseet seuraavat kolme juttua.

  1. Laattalattian uusiminen
  2. Harry Potter synttärit
  3. Pizzauuni
Vuosi bloggaamista. Harry Potter synttärit.

Harry Potterin uusi tuleminen ala-asteikäisten keskuudessa jossain määrin yllätti meidät, mutta onhan se erittäin hyvä kirjasarja. Koronavuotta on leimannut kotona oleskelu, mikä selittänee tee-se-itse-artikkeleiden suosiota. Kyllähän se meilläkin siirsi viime vuonna painopistettä kodin kunnostukseen. Asuntosijoittamiseen ja vaurastumiseen liittyvät jutut ovat myös saaneet runsaasti lukijoita.

Pizzauuni projektin lopputulos.

Tulossa olevia postauksia

Jatkamme bloggaamista tutuista aihealueista. Eiköhän tällekin vuodelle joitakin projekteja saada aikaiseksi, ja muutama vanhempikin on vielä kirjoittamatta. Asuntosijoittaminen ja matka kohti taloudellista riippumattomuutta on yksi tämän vuoden teemoja, Espanjan asuntoa unohtamatta. Matkailun osalta painopiste pysynee kotimaassa ja lähimatkaulussa, vaikka toiveissa onkin koronan voittaminen ja maailman avautuminen. Uutena aiheena ajatuksissa on kirjoittaa ulkomailla asumisen kokemuksista. Millaista on asua ulkomailla lapsiperheenä, etenkin juuri koulun aloittavan lapsen kanssa. Lisäksi meillä on jakaa hyviä vierailu vinkkejä Malmöseen ja Kööpenhaminaan.

Kööpenhaminan eläintarhassa.

Toivepostauksia?

Luemme kaikki artikkeleihimme tulleet kommentit. Todella ihanaa kuulla lukijoiden omia kokemuksia, vinkkejä sekä muuta palautetta. Erityisesti mieltä lämmittää, jos jokin meidän kokemuksemme on auttanut tai antanut idean jollekin toiselle. Otamme mielellämme vastaan myös kysymyksiä tai juttutoiveita. Kysymyksiä tai juttutoiveita voi lähettää kommenttien kautta.

Kiitos lukijoille ensimmäisestä vuodesta.

Loppuun vielä kaikkein tärkein. Iso KIITOS kaikille lukijoille. Vaikka kirjoittaminen lähtee omista tarpeista, Te teette tästä monin kerroin mielenkiintoisempaa ja motivoivampaa. Tsemppiä, jatketaan matkaa yhdessä ja pysykää terveinä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *