Halloween Disneyn puistoissa

Halloween Disneyn puistoissa

Halloween Disneyn puistoissa. Halloweenia vietetään lokakuun lopussa. Suomeen juhla on rantautunut jo vuosia sitten, ja täältäkin löytyy mahtavia koristeita kodin koristelemiseen. Tykkäämme viettää halloweeniä, ja pidimmekin monena vuotena lasten Halloween-juhlia. Niistä juhlista riitti puhuttavaa viikoiksi 😊 Olemme kerran viettäneet Halloweenia Pariisin Disneylandissa. Tästä on kyllä jo 15 vuotta aikaa, mutta jo silloin se oli erittäin näyttävä Disneyn tyyliin.

Halloween Disneyn puistoissa.

Halloween ja Disney

Disneyn puistoissa vietetään isosti aina kaikkia sesonkeja, myös Halloweenia. Puistot ovat taianomaisia varsinkin Halloweeninä ja jouluna. Kaikesta näkee, että juhla-aikaan on panostettu. Halloweeninä puistossa on uudet koristeet, kurpitsoja riittää vaikka muille jaettavaksi. Pelkkien ”perus” Halloween koristeiden lisäksi Disneyn koristeissa on usein hauskoja Disney hahmoihin perustuvia yksityiskohtia. Kurpitsojen asettelusta voi paljastua ns. hidden Mickey tai taulun tai koristeen läpi on voinut juosta jokin hahmoista, kuten esimerkiksi Stitch oheisessa kuvassa. Puiston kaiuttimista soiva musiikki vaihtuu teemaan sopivaksi. Myös paraatit, esitykset ja ilotulitukset vaihtuvat. Halloweeniksi tulee jopa uudet Halloween ruoka-annokset, jäätelöt ym. Puiston henkilökunnalla ja esiintyjillä on myös teemaan sovitetut asusteet.

Halloween Disneyn puistoissa.

Floridan Disney Worldissä ja Kalifornian Disneylandissä on Halloween Amerikkalaiseen tapaan vielä isompi. Siellä järjestetään erillisiä after hours Halloween-juhlia, joihin on erillinen sisäänpääsymaksu. Juhlat alkavat puiston suljettua, jonka jälkeen puistoon pääsee vain erillisen lipun ostaneet. Puistossa on auki osa laitteista, mutta se ”juttu” on kauhukujat ja Trick n Treat eli karkkien keräämien. Juhlija saa tätä varten oman kassin, johon sitten saa kerätä karkkia jokaiselta laitteelta. Näissä juhlissa on oma ”menu” jossa on halloweeniin sopivia ruokia ja herkkuja. Liput näihin juhliin ovat kalliit, jopa satoja euroja 👀 Silti liput menevät kuumille kiville. Näitä after hours Halloween juhlia järjestetään useita kertoja, ja ainakin tänä vuonna Floridassa Halloweenin juhliminen aloitettiin jo elokuun alusta. Teema ja menut vaihtuvat vuosittain näissä juhlissa. Juhlissa pääsee myös kuvauttamaan itsensä eri Disney hahmojen kanssa. Spessua näistä kuvauksista normaaliin verrattuna tekee hahmojen teemaan sopivat asusteet, joita ei välttämättä käytetä puiston normaalien aukioloaikojen puitteissa.

Aiempina vuosina on ainakin Floridan Disneyworldissa juhlittu myös muita teemajuhlia. Mekin olemme kerran käyneet Princess and Pirates Partyissä, joissa herkkujen sijaan keräiltiin koruja ja timantteja. Niihin aikoihin lippujen hinnat olivat hiukan maltillisempia ja valittujen Disneyn resortin hotellien asukkaat saivat liput ilmaiseksi. Halloween Disneyn puistoissa? Kannattaako se? Ilman muuta 😍

Halloween Disneyn puistoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *