Golfia Espanjassa Vistabella ja Villamartin kentillä

Golfia Espanjassa Vistabella ja Villamartin kentillä

Espanja on tunnettu aurinkoisista sääolosuhteistaan, kauniista maisemistaan ja rikkaasta kulttuuristaan. Torreviejan lähistöllä, Costa Blancan alueella, sijaitsee useita golf kenttiä. Tänä kesänä niistä tuli kokeiltua kaksi: Vista Bella ja Villamartin. Nämä kentät tarjoavat loistavia mahdollisuuksia pelata golfia Espanjassa sekä upeita maisemia, jotka tekevät pelaamisesta nautinnollista.

Golfia Espanjassa Vistabella

Vistabella Golf

Vistabella Golf on moderni ja monipuolinen golfkenttä, joka tarjoaa haasteita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille. Kenttä sopii myös hiukan vähemmän pelanneille. Väylien ympärillä on mukavasti tilaa, jolloin pallot eivät ole outissa vaikka lyönti ei ihan suoraan lähtisikään. Kentän myös näkee hyvin jolloin pelaaminen on turvallista.

Kenttä on par 72 ja koostuu 18 reiästä, joista jokainen tarjoaa ainutlaatuisia haasteita ja näkymiä. Vistabellan maisemointi on huolella suunniteltu, ja kentällä on useita vesiesteitä ja bunkkereita, jotka tuovat peliin mielenkiintoisia elementtejä. Lisäksi kentän korkeuserot ja hyvin hoidetut viheriöt tekevät pelaamisesta jännittävää ja palkitsevaa.

Vistabella

Vistabella tarjoaa myös harjoitusmahdollisuudet, kuten driving rangen ja lähipelialueet. Tämä tekee kentästä loistavan paikan kehittää taitojaan ja nauttia golfin pelaamisesta. Kentän klubitalo muistuttaa enemmän baaria, mutta hintataso on lähialueen perusbaareja korkeampi.

Golfia Espanjassa Villamartin

Villamartin Golf

Villamartin Golf on yksi Costa Blancan tunnetuimmista ja arvostetuimmista golfkentistä. Vuonna 1972 avattu kenttä on kerännyt mainetta haastavana ja kauniina pelikohteena. Villamartinin kenttä on par 72 ja tarjoaa monipuolisen valikoiman reikiä. Kenttä on suunniteltu seuraamaan maaston luonnollisia muotoja, mikä tekee pelaamisesta vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Villamartinilla on lukuisia vesiesteitä, tiukkoja dogleg-väyliä ja strategisesti sijoitettuja bunkkereita, jotka haastavat pelaajat käyttämään kaikkia taitojaan. Muutamilta väyliltä löytyy myös melkoisia rotkoja, joihin ei palloa kannata lyödä.

Villamartinin viheriöt ovat melko nopeita, mikä tekee puttaamisesta erityisen haastavaa. Harjoituspaikat ovat ehkä hiukan heikommat kuin Vista Bellan puolella. Väylät ovat avauksissa kapean oloisia ja osa väylistä vaatii hiukan avauslyönnillekin pituutta. Avauksen jälkeen kentät yleensä kuitenkin levenevät, ja väylille aukeaa useampiakin pelilinjoja. Tämä kenttä on ehdoton vierailukohde niille, jotka haluavat testata taitojaan korkeatasoisella ja kauniilla kentällä.

Villamartin

Villamartinin kentän vieressä on Villamartin Plaza ravintola-alue. Aukion ympärillä on kahdessa kerroksessa noin parikymmentä ravintolaa ja baaria. Ravintolat ovat suosittuja, ja varsinkin illemmalla on suositeltavaa tehdä pöytävaraus. Aukiolla on joinakin iltoina live musiikkia.

Villamartin Plaza.

Yhteenveto

Vista Bella ja Villamartin ovat molemmat erinomaisia kohteita golfaajille, jotka haluavat nauttia Espanjan auringosta ja upeista maisemista sekä pelata golfia Espanjassa. Vista Bella tarjoaa monipuolisen myös keskivertopelaajalle sopivan pelikokemuksen, kun taas Villamartin houkuttelee kokeneempia pelaajia haastavilla väylillään ja upeilla näkymillään. Kumpikin kenttä sopii myös tavalliselle klubipelaajalle ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia golfista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *