Karibian risteily – Lapsille osa 2

Karibian risteily – Lapsille osa 2

Karibian risteily - Lapsille Royal Caribbean ankkuri.

Karibian risteily – Lapsille osassa 1 kävimme läpi lastenkerhoja Royal Caribbean-laivoilla. Myös lasten vesileikit käytiin tässä läpi. Nyt siirrymme muuhun hauskanpitoon laivalla. Mitä muuta laivalta löytyy lapsille.

Näkymä Boardwalkille. Karibian risteily - lapsille

Boardwalk

Boardwalkilta löytyy lapsille monta viihdykettä. Tämä kansi sijaitsee Oasis-luokan laivojen 6:lta kannelta. Tämä kansi on auki ylös asti. Kannen reunoilla on parvekkeellisia hyttejä ja kannen päästä löytyy vesishowalue. Boardwalk-kannelta löytyy lapsille kansipelejä. Hernepussin heittoa ym. Täältä löytyy pienemmille lapsille pieni kiipeilyseinä. Vesishow näytöspaikalla näytetään päivisin ja välillä illallakin leffoja. Boardwalkilla olevasta kaupasta löytyy myös pieni karkkikauppa.

Boardwalkilta löytyy Boardwalk Dog House, josta saa ilmaiseksi hodareita. Täällä saat itse valita useasta vaihtoehdosta nakin ja siihen lisukkeet päälle.

Boarwalkilta löytyy myös Johnny Rockets-ravintola. Tämä oli lasten suosikki. 50-luvun diner, josta saa hampurilaisia, lämpimiä leipiä ym. Jäätelöannos oli todella hyvä. Tämä ravintola on erillisestä maksusta.

Boardwalkilla elänilmapalloista tuli kädessä pidettävä kilpikonna.

Boardwalkilla järjestetään lapsille erilaisia tapahtumia. Siellä tehdään esim. ilmapalloeläimiä lapsille. Boardwalkilta löytyy:

Abyss-liukumäki.

Abyss-liukumäki. Liukumäen pituusraja on 110 cm. Liukumäessä lasketaan liukumatolla. Liukumäki alkaa ylimmiltä allas-kannelta ja ”putoaa” 10 kerrosta alaspäin ja saapuu Boardwalkille. Mene jos todella pidät vauhdista!

Karibian risteily - Lapsille Boardwalkin karusellissa.

Karuselli. Karuselli on kaikkien lasten suosikki. Karuselliin pääsee myös aikuisetkin mukaan. 107cm lapsi pääsee yksin karuselliin, tätä lyhyempi ainoastaan aikuisen kanssa. Tämä on aivan mahtavaa varsinkin iltaisin kun taivas on pimeä ja valot näkyvät paremmin. Karusellissa ei ole rajaa kuinka monta kertaa saa mennä. Ehdottomasti ykkönen!

Boardwalkilta pääsee isolle kiipeilyseinälle.

Seinäkiipeily. Seinäkiipeilemään oikeaan seinään pääsee 6-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Laivalta saa kiipeilyyn sopivat kengät ja valjaat. Itsellä pitää olla mukana sukat ja kiipeilyyn soveltuvat vaatteet, esim. shortsit ja T-paita. Tämä oli erittäin suosittu lasten kanssa. Ajankohta kiipeilylle pitää valita tarkkaan. Aamut ja illat ovat parhaat ajat kiipeillä, koska seinä ja kiipeily on päiväsaikaan aivan liian kuumaa puuhaa!

Peliluolassa.

Peliluola. Lasten takuu suosikki, peliluola. Lasten omiin SeaPass Cardeihin voi ladata rahaa pelejä varten. Täältä löytyy bilis, ilmakiekko, perus autopelit ym. Hittinä oli viime kerralla saalistaa erilaisia kumiankkoja. Joka kerta sai yhden, joka otettiin kauhakädellä. Meillä löytyikin sitten matkan päätyttyä aika monta pientä kumiankkaa…..

Yläkansi

Kannelta löytyy monta paikkaa lapsille. Täällä aktiviteetit keskittyvät enemmän urheiluun. Kannelta löytyy:

Zipline. Vaijeriliuku, joka menee laivan avoimen keskuspuiston päällä. Tämän pituusraja on 132cm ja 12 vuotta.

Urheilukenttä. Täällä voi pelata korista ja futista.

Minigolf kannella.

Minigolfkenttä.9-reikäinen minigolfrata on hauska ajanviete koko perheelle. Mailat ja pallot löytyvät kentän vierestä.

Pingispöydät. Neljä pingispöytää löytyy urheilukentän vierestä. Ne on ympäröity lasiovilla, jotta tuulisellakin säällä voi pelata. Paikan päältä löytyy mailat ja pallot.

Muuta tekemistä laivalla

Alemmilta kansilta löytyy ruutuhyppypaikka ja perinteinen kansipeli.

Jäähalli. Laivan pohjalta löytyy oikea jäähalli. Täällä pidetään yleisöluisteluja useita kertoja viikossa. Teineille on jopa oma vuoro luisteluun. Luistimet ja pakollinen kypärä löytyy jäähallilta. Tätä varten on syytä ottaa mukaan pitkät housut.

Kuluttamassa päivän herkkuja laivan juoksuradalla. Karibian risteily - Lapsille

Juoksurata. Kannelta 5 löytyy juoksurata. Juoksuradalla on pituutta noin 500m. Tämä on tupaten täynnä aamuisin, mutta esim. iltapäivin oli mukavasti tilaa. Tässä voivat lapset hyvin juosta/kävellä.

Muffinssin koristelu-kurssi. Tämä on lisämaksullinen tapahtuma. Tässä saa koristella muffinssin. Hintava mutta varmasti lapsille kiva.

Pakohuone. Lisämaksullinen tapahtuma tämäkin. Tunnin pakohuone ajat täyttyvät todella nopeasti. Jos haluat päästä mukaan suosittelemme varaamaan ajan jo ennen laivan lähtöä.

Aarteenmetsästys. Laivan tapahtumatiimi järjestää erilaisia tapahtumia pitkin päivää. Aarteenmetsästys on todella hauska koko perheen kisa. Tässä juostaan pitkin laivaa etsimässä vihjeitä. Voittajat saavat oikeat mitalit sekä muuta pientä palkintoa.

Lapsille viihde-esityksiä

Royal Caribbean-laivoilla viihdetarjontaa riittää. Yhdessä viikossa ei vaan ehdi nähdä kaikkea mitä haluaisi. Lapset nauttivat myös laivan musikaaleista, vaikka eivät vielä osasi puhua englantia.

Jääshow laivan jäähallissa.

Jääshowt ovat mahtavia. Viime risteilyllämme oli kaksi erilaista jääshowta. Luistelijat ovat todella tasokkaita niinkuin ohjelmatkin. Pääset istumaan lähellä jäätä josta näkee todella hyvin kuinka temput tehdään.

Vesihyppynäytöstä katsomassa parvekkeelta. Karibian risteily - Lapsille

Vesihyppynäytökset sopivat kaikenikäisille. Harmony of the Seas-aluksella oli viimeksi 3 erilaista uimahyppy/vesishowta. Näytöksiin kannattaa varata paikat jo kotoa käsin, sillä muuten voit joutua istumaan eturiviin missä kastuu läpimäräksi. Näytöksiin saa ostaa popcornia, jos niin haluaa.

Royal Caribbeanillä pitää kirjoittaa vastuuvapautus kaavakkeet kaikesta aktiviteetista mihin osallistuu. Surffaus, luistelu, seinäkiipeily ym. Uusimmilla laivoilla allekirjoitukset tehdään hytin television kautta, tai ensimmäisellä kerralla aktiviteettiin osallistuttaessa. Lapset eivät pääse laivan kuntosalille. Vasta 16-vuotta täyttänyt pääsee sisälle kuntosalille ja tästä niinkuin muistakaan säännöistä ei neuvotella.

Karibian risteily – lapsille on uskomattoman hieno kokemus. Karibian risteilyllä on varmasti lapsille riittävästi aktiviteettiä ja nähtävää. Tämä todella tuntuu ja maistuu lomalle, myös lapsille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *