Joulukalentereiden 2021 yhteenveto

Joulukalentereiden 2021 yhteenveto

Joulu on saatu vietettyä ja vuosikin on ehtinyt jo vaihtua. Joulukuussa availimme joulukalentereiden luukkuja joulua odotellessa. Ensimmäisten luukkujen yllätykset jo kävimmekin läpi aiemmassa kirjoituksessa. Joulukuun alkupuolella korona kiersi koko meidän perheen. Aikuisilla korona veikin odotetusti myös maku- ja hajuaistin, mikä jonkin verran haittasi pop corn ja olut -joulukalentereiden nautintoa ja arvioimista. Aistien palautuminen on ollut hidasta, eivätkä ne vieläkään ole ihan kaikilta osin tautia edeltäneellä tasolla.

Joulukalentereiden 2021 yhteenveto.

Lasten kalenterit

Lasten Harry Potter -tavarakalenterit tuntuivat vastanneen odotuksia. Erilaiset kirjoista ja elokuvista tutut pop-it hahmot olivat joulukuussa mukana monissa leikeissä.

Myös karkkikalentereista tykättiin, kuten arvata saattoi. Tikkarit tuntuvat olevan kovin suosittuja etenkin ala-asteikäisten tyttöjen keskuudessa. Tikkarit ovat aina tehneet kauppansa myös synttärijuhlissa. Chupa Chupsin tikkarikalenterista ei kuulemma ollut yhtään huonoa tikkaria. Myös Haribon kalenteri oli mieleinen, joskin muutamat karkit eivät olleen ihan lempikarkkeja. Haribon kalenterissa oli joka päivälle pieni pussi Haribon karkkeja tai Maoam Bloxx karkkeja. Jouluaatolle olisi ehkä toivonut pikkuisen isompaa pussia tai jotain extraa.

Joulukalentereiden 2021 yhteenveto.

Aikuisten kalenterit

Aikuisilla oli tällä kertaa Pop corn shedin pop corn kalenteri, sekä To Øl:n olutkalenteri.

Pop corn kalenterissa oli kuutta eri pop corn makua. Jokaisen luukun takaa löytyi pieni pussi yhtä näistä kuudesta mausta. Eli jokaista makua oli neljä kertaa kalenterissa. Pussit olivat hyvin pieniä, olisiko ollut keskimäärin viisi pop cornia yhdessä pussissa. Makuina tarjolla oli suklaa, karamelli eli toffee, pekaanipähkinä, voi maapähkinä, marja ja juusto. Näistä suklaa ja marja olivat suosikkeja. Pop corn kalenteri taisi jäädä ensimmäiseksi ja viimeiseksi kokeiluksi. Pop cornien määrä oli pienoinen pettymys. Makuja olisi myös voinut olla enemmän, jottei samat toistu neljää kertaa.

Olutkalenteri ei pettänyt tänäkään vuonna. Osa oluista on vielä juomatta, sillä koronan vietyä makuaistin myös joulukalenterin juominen on ollut tauolla. Verrattuna edellisen joulun Brewdogin kalenteriin on To Øl:n kalenterissa enemmän variaatiota, vaikka yhteneväisyyksiäkin löytyy. Noin puolenvälin kohdalla on kuitenkin Bredogin kalenteri vaikutti tasapainoisemmalta, ehkä se johtuu osin nauttijan mieltymyksestä IPA-tyyppisiin oluisiin.

Kaiken kaikkiaan joulukalentereiden yhteenvetona voi todeta kalentereiden vastanneen odotuksia ja soveltuvan niiden käyttötarkoitukseen. Katsotaan millaiset kalenterit ensi jouluksi löydetään 😆

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *