Aurinkoista Juhannusta

Aurinkoista Juhannusta

Aurinkoista Juhannusta kaikille ☀️ Kevään ollessa myöhässä tänä vuonna, olemme päässeet nauttimaan lämmöstä normaalia myöhemmin. Säästä huolimatta Juhannus tulee kuitenkin. Tänä vuonna lomien aikataulua ohjaa jonkin verran lasten harrastukset. Olimme kuluneen viikon Ahvenanmaalla lasten jalkapalloturnauksen myötä. Maarianhamina tuli tutuksi ja tästä kerromme myöhemmin lisää. Ahvenanmaan jälkeen loma jatkuu Espanjan auringossa. Nyt juhannuksen suunnitelma onkin pestä edellisen viikon pyykit ja pakata mukaan Espanjaan tarvittavat tavarat. Lentomme lähtee heti sunnuntaiaamuna joten ehdimme hyvin grillata ja pelata krokettia ym. perinteisiä Juhannusjuttuja.

Aurinkoista Juhannusta

Espanjan to do-lista

Olemme etsineet loma-asuntoa Espanjasta nyt vuoden päivät. Nyt se konkretisoituu kun pääsemme paikan päälle katsomaan kohteita. Olemme jutelleet ja viestitelleet välittäjän kanssa tiiviisti. Olemme valinneet noin viisi kohdetta, mitä haluamme mennä katsomaan. Näiden lisäksi välittäjä on luvannut etsiä vielä muita samankaltaisia kohteita. Valitsimme mallikohteet hinnoiltaan budjetin alapäästä, keskeltä ja yläpäästä. Halvimmat kohteet on listattu 120 000 euroon ja kalleimmat noin 180 000 euroon. Vasta perillä sitä näkee ja saa tuntuman mitä milläkin hinnalla saa. Aika nopeasti sen kyllä tietää onko asunto meille vai ei. Olemme määritelleet muutaman kriteerin mistä emme mielellämme jousta. Tärkein on uima-allas alue. Sen pitää olla viihtyisä, riittävän iso allas ja tilava allas-alue jossa voi viettää aikaa. Toinen toivottu ominaisuus on kattoterassi, jossa voi ottaa aurinkoa ja mahdollisesti grillata.

Torrevieja

Sijainnin osalta olemme haarukoineet muutamia alueita, mutta kun emme ole koskaan käyneet kyseisessä kaupungissa on vaikea arvioida sijaintia. Toiveena olisi, että asunto olisi kävelymatkan päässä rantabulevardilta. Miten ihanaa olisikaan lähteä kävelylle ja istahtaa rantabulevardilla kahville tai viinilasilliselle. Upeita kävelypaikkoja on varmasti monilla alueilla, ja niitä lähdemmekin nyt kartoittamaan. Loppujen lopuksi moni toive ja vaatimus on sovittavissa ja kompromisseja varmasti pitää tehdä. Saa nähdä miten käy. Kirjoitamme kuulumiset miten Espanjassa kävi.

Tämä kesän alku on ollut niin kiireinen, että emme ole ehtineet laittaa pihallemme vielä uima-allasta. Olemme kesällä reissussa 3 viikkoa, joten ajattelimme ettemme laita sitä ennen reissuja, kun sitä ei huolla sitten ketään 3 viikon ajan. Laitetaan allas paikalleen sitten heinäkuun puolessavälissä kun palaamme kotiin matkalta.

Uima-allas pihalla.

Aurinkoista Juhannusta kaikille. Nautitaan kesästä ja hyvästä seurasta. Toivottavasti vedet lämpeävät uimakelpoisiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *