Kesän suunnitelmat

Kesän suunnitelmat

Kesän suunnitelmat.

Ihanaa, kesälomat koittaa ihan kohta😍 Kesän suunnitelmat alkavat olemaan selvillä meidän perheen osalta. Meillä on tänä vuonna menevä kesäloma. Ollaan kaksi kesää oltu ihan kotosalla ja tälle kesälle tuleekin sitten menoa ja meininkiä.

Jalkapalloa tiedossa kesälle. Hesa-cupin loppuottelusta.

Ahvenanmaa

Aloitamme loman lasten Ahvenenmaan jalkapalloturnauksella. Lapset yöpyvät koululla valvojien kanssa ja me aikuiset aiomme ottaa tämän viikon ihan loman kannalta. Olemme varanneet hotellin ja aiomme kokeilla mahdollisimman monta ravintolaa Maarianhaminassa. Lisäksi teemme varmaankin jotain päiväretkiä mahdollisuuksien mukaan. Tietysti käymme kannustamassa lasten jalkapallopelejä, mutta muuten tutustumme meille uuteen tuttavuuteen, Ahvenanmaahan. Ahvenanmaan turnausta varten on koko perhe ottanut punkkirokotukset. Mukaan lähtee tietysti punkkipihdit.

Hola Espana!

Espanja

Kesän suunnitelmat, osa 2, Ahvenanmaan reissun jälkeen tulemme kotiin pesemään pyykit, pakkaamaan laukut ja nokka kohti Espanjaa 🌴 Ajatus oli viettää kaksi viikkoa Espanjassa omassa asunnossa. Emme ole vielä saaneet hankittua asuntoa Torreviejasta, joten olemme varanneet airbnb-kohteen majapaikaksi. Aiomme käyttää osan lomasta asuntonäytöillä käymiseen ja kenties löydämme sen meidän perheelle sopivan asunnon. Tiedämme melko tarkkaan mistä ja millaisen asunnon haluamme ostaa. Asuntonäytöt näyttävät sitten tarvitseeko jostain kriteeristä tinkiä. Kiva päästä lopultakin paikan päälle katsomaan asuntoja. Näkee vähän paremmin minkälainen on asunnon ympäristö, naapurit ym. Asunnosta syntyvä fiilis on tärkeä. Toinen tärkeä on uima-allas. Uima-allas alueen on oltava iso ja sen ympärillä pitää olla tilaa. Muuten loma on tarkoitettu ihan vaan uimiseen ja Torreviejaan tutustumiseen.

UIma-allas pihalla.

Hesa Cup

Viimeinen lomaviikkokin menee jalkapallon merkeissä Hesa Cupissa. Kiva kun voi olla kotona, eikä lasten tarvitse tällöin yöpyä koulun lattialla. Toivotaan, että ilmat suosivat pelaajia. Kotipihalla odottaakin pelureita uima-allas palautumista auttamaan.

Kesän suunnitelmat.

Kesän DIY projekti

Tälle kesälle emme ole suunnitelleet mitään isompaa projektia, koska olemme keskittyneet tämän kesän matkustelemiseen ja Espanjan asunnon hankkimiseen. Teimme jo toukokuun lopussa uudet kukkapenkit sisääntuloon, koska talvella painava lumi oli tippunut katolta suoraan kartiokuusten päälle ja nämä olivat menneet poikki. Tästä saimme ”syyn” laittaa penkin uusiksi, mitä olimme miettineetkin jo jonkin aikaa, mutta nyt sille tulikin oikea syy.

Lapsilla loma jatkuukin vielä kolme viikkoa. Se vietetäänkin ihan kotosalla leikkien leikkimökissä, puumajassa ja uiden uima-altaassa, tietysti jäätelöä syöden. Pääkaupunkiseudulla on tekemistä vaikka kuinka, jos ilmat sattuvat olemaan huonot. Lasten loman viimeinen viikko menee siihen, että koululaiset valmistautuvat koulun alkuun ja käyvät kaupassa hankkimassa tarpeelliset koulutarvikkeet 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *