Joulukalenterien valinta

Joulukalenterien valinta

Taas olemme tulleet siihen vuodenaikaan, kun edessä on joulukalenterien valinta. Olemme vuosien saatossa kokeilleet muun muassa popcornikalenteria, olutkalenteria, jäätelökalenteria. Tietysti lapsilla on ollut perinteisiä suklaa- ja karkkikalentereita, mutta myös Harry Potter-joulukalenterit on kokeiltu. Lego-kalenterit olivat yhdessä vaiheessa monena vuonna tosi suosittuja. Tänä vuonna lapsillemme oli heti selvää, että haluavat Fazerin patukat kalenterit.

Joulukalenterien valinta.

Fazerin patukat kalenteri

Viime vuonna kovin suosituksi tullut Fazerin patukkakalenteri on uudistunut tälle joululle. Kalenterin ulkokuosi on hieman muuttunut, mutta sisältö on aina yhtä makea 😉 Isommille lapsille tässä tietysti vetoaa suklaan koko verrattuna vanhoihin Fazerin suklaa kalentereihin, joissa sai yhden konvehdin joka päivä. Silti tämä kalenteri ei varmastikkaan tuota pettymystä, sillä Fazerilla ei ole huonoja suklaapatukoita 😂. Ja mikäli suklaa ei ole oma juttu, löytyy Fazerilta myös muilla makeisilla kuten lakuilla, tikkareilla, Tutti Frutti- ja Ässä-pusseilla täytetty versio.

Joulukalenterien valinta.

Salmiakkikalenteri

Viime vuonna toinen vanhemmista otti joulukalenteriksi Halvan salmiakkikalenterin. Jos on salmiakin ystävä, niin tämä on hyvä. Kalentereita verratessa emme löytäneet mitään kiinnostavampaa, joten päädyimme samaan salmiakkikalenteriin, koska tästäkään ei löytynyt yhtään ”huonoa” luukkua viime vuonna.

Ihanaa Joulun Aikaa.

Toinen vanhemmista päätyi lopulta ottamaan lasten kanssa saman Fazerin patukat kalenterin. Mietinnässä oli pitkään ginikalenteri, mutta niiden hinnat ovat aika kovia. Yli 200€ hinnat (sisältäen kuljetuksen) ovat mielestämme liikaa. Suurin osa verkkokaupoista ei myöskään toimita Suomeen ja esimerkiksi suosikki ginikalenteria, jossa ginejä eri puolilta maailmaa, ei olisi Suomeen toimitettuna.

Olemme vuosien varrella kokeilleet paria erilaista olutkalenteria. Brewdogin kalenteri tilattiin Englannista, mutta brexitin jälkeen sieltä tilaaminen ei ole enää onnistunut. Toisen tilasimme Tanskasta To Öliltä. Molemmat kalenterit olivat oikein mukavia tuttavuuksia. Olutkalentereissa oli tosi monta omaan makuun sopivaa olutta, ja sitten mukana on aina muutama hiukan erikoinen olut. Kalenterin myötä tuli selväksi, että sour oluet eivät ole oma juttu. Toisaalta voi yllättyä positiivisestikin, kuten kävi Brewdogin Snowball kermalagerin kanssa. Ensimmäiseksi kuulosti omituiselta yhdistelmältä, mutta lopputulos oli toimiva.

Joulukalenteri on kiva tapa tutustua uusiin makuihin mitä ei välttämättä itse lähtisi kaupassa ostamaan. Joulukalenterien valinta on joka vuosi vaikeampaa, kun tarjontaa on niin paljon. Mutta toisaalta sitä haluaisi saada jokaisesta luukusta ”hyvän” luukun, joka piristää pimeää joulun odotusta 🎄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *