Iloista Uutta Vuotta 2022

Iloista Uutta Vuotta 2022

Iloista Uutta Vuotta 2022 🥳 Vuosi 2021 alkaa olla takana. Vielä muutama tunti toista koronan varjostamaa vuotta, ja erilaisten rajoitusten muokkaamaa elämää, ennen kuin siirrytään vuoteen 2022. Uusi vuosi alkaa samoissa tunnelmissa, mutta toiveissa on että ensi vuonna palautuisimme edelleen kohti ”normaalimpaa” elämänrytmiä.

Iloista Uutta Vuotta 2022

Tätä kirjoittaessa omikron-variantti on nostanut tartunnat uusiin huippuihin ja rajoitustoimet kiristyneet. Meidän kannalta olennaisinta on ollut, että lapset saavat edelleen harrastaa. Vaikka lastenkin keskuudessa korona tuntuu nyt leviävän, ovat oireet pääsääntöisesti olleet normaaliin flunssaan rinnastettavia. Meilläkin koko perhe sairasti koronan joulukuun alussa. Suurimmalla osalla tauti meni ohi melko nopeasti ja suhteellisin lievin oirein, kiitos rokotteiden.

Hiihtoloma Rukalla.

Korona vaikutti tänäkin vuonna lempiharrastukseemme, matkailuun. Ulkomaan matkat jäivät tänäkin vuonna ja vuoden lomailun kohokohta olikin hiihtoloma Rukalla. Hiukan erilainen loma meidän tavanomaiseen aurinkolomaan tai risteilyyn. Oikein mukava reissu, mutta vahvisti meidän perheen viihtyvän paremmin lämpimässä hiihtoloman aikoihin. Helmikuulle onkin suunnitelmissa Karibian risteily, mutta tämän hetken pandemiatilanne ja sen aiheuttamat haasteet ja rajoitukset ovat alkaneet kääntämään katsetta Floridan loman suuntaan. Palataan tähän tulevissa kirjoituksissa kunhan tilanne taas hiukan selkenee. Emme kuitenkaan aio hylätä risteilyjä, vaan palaamme laivoille kunhan koronan kanssa opitaan elämään.

Fort Lauderdalen ranta.

Vuoden 2022 suurin tavoite on saada hankittua asunto Espanjasta. Kuinka ihanaa olisikaan viettää koulujen lomat ja osa kesästä omalla ”mökillä” Espanjan auringossa. Talvenkin noin 20 asteen lämpötilat voittavat Suomen räntäsateen. Espanjan asunto on myös seuraava askel meidän asuntosijoituksissa. Tammikuussa luvassa katsaus asuntosijoitusvuoteen 2021.

Ilotulitus Magic Kingdomissa, Walt Disney Worldissa.

Blogin osalta jatkamme kirjoituksia. Etsinnässä myös aiheisiin liittyviä yhteistyökumppaneita, joiden avulla mahdollistetaan enstistäkin paremman sisällön tuotanto. Mielellämme otamme vastaan myös toiveita ja vinkkejä mistä haluaisitte lukea vuonna 2022.

Nyt onkin aika kiittää lukijoitamme ja toivottaa kaikille oikein hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta 2022!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *