Joulukalentereiden valinta

Joulukalentereiden valinta

Joulukalentereiden valinta

Joulukalentereita on pilvin pimein ja tänä vuonna kalenterit ilmestyivät kauppaan jo lokakuun alussa. Tällä hetkellä on jopa valinnan vaikeus minkä kalenterin sitä ottaisi. Aiemmin mietinnässä olleista esimerkiksi Taffelilta ei tule tänä vuonna sipsikalenteria. Uutena silmiin pisti Piltin oma joulukalenteri perheen pienemmille. Viime vuosina olemme testanneet olutkalenteria, popcorn-kalenteria, Haribo-kalenteria ja jäätelöjoulukalenteria. Olutkalenteri on ollut mielenkiintoinen, mutta tänä vuonna sen tilaaminen jäi. Mikään muu kalenteri ei säväyttänyt siinä määrin, että ostaisimme kalenterin uudestaan tänä vuonna.

Tämän vuoden kiinnostavimpiin uutuuksiin kuuluu Fazerin patukkakalenteri. Patukkakalenteria on tuunattu hieman tälle joululle, joten avaaja yllättyy vaikka sellainen olisi ollut viime vuonna. Suklaakalentereiden kohdalla on syytä olla tarkkana, mikäli on rajoitteita laktoosin suhteen. Pääsääntöisin joulukalentereiden suklaat ovat maitosuklaata, eikä laktoosittomia vaihtoehtoja ole kovin montaa.

Joulukalentereiden valinta.

Irtokarkkikalenteri

Tämän vuoden kalenteriuutuuksiin kuuluu Candy Kingin irtokarkkikalenteri. Kalenterin hinta on 29,90€. Kalenterin hintaan saa itse täyttää luukkujen taakse haluamiaan irtokarkkeja niin paljon kuin saa mahtumaan. Kalenteri pitää kuitenkin saada kiinni. Menimme Citymarkettiin ostamaan kalenteria, ja rupesimme laskeskelemaan kuinka paljon karkkia oikeastaan mahtuu pieniin kolosiin. Tulimme siihen päätökseen, että ei todellakaan kannata maksaa noin 30€ muutamasta karkista/päivä. Candy Kingillä on tarjolla myös kiinteähintainen kulho noin 7€ hinnalla. Lapset saivat täyttää kulhot lempikarkeillaan ja nämä karkit sitten jaettiin 24 pussiin. Lapset saivat itse jakaa lempparikarkkinsa ja näin suunnitella miten haluavat syödä karkkinsa. Itse tekemällä säästimme 46€! Muuten hyvä idea laittaa lempikarkkeja kalenteriin. Näin aina saa joka aamu jonkun lemppari makeisen 😁

Joulukalentereiden valinta.

Aikuisten joulukalentereiden valinnat kääntyivät tänä vuonna myös karkkien puolelle. Toisen valinta kohdistui lopulta Fazerin patukkakalenteriin. Toisen kalenterin kohdalla valinta olikin vaikeampi. Lopulta valinta kohdistui Halvan salmiakkikalenteriin. Jotenkin tänä vuonna tuntui, että karkkikalenteri on pitkästä aikaa se oikea. Emme myöskään jaksaneet selvitellä muita aikuisille suunnattuja joulukalentereita, vaikka valinnan varaa olisi ollut gin-joulukalenterista erilaisiin tavarakalentereihin.

Näiden lisäksi lapset avaavat Aku Ankan välissä tullutta Ankka-kalenteria. Onkohan siinä tänäkin vuonna Ankkalinnaan liittyviä kysymyksiä? Fyysisten kalentereiden lisäksi monissa appeissa, kuten mäkkärillä on omat joulukalenterit joista usein saa etuja kyseisiin ravintoloihin tai liikkeisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *