Vuoden 2023 matkat

Vuoden 2023 matkat

Vuosi lähestyy loppuaan, ja juuri vietetty syysloma Espanjan loma-asunnolla on vielä muistissa. Mieli siintää aina jonnekin päin maailmaa, ja nyt on aika miettiä ensi vuoden matkasuunnitelmat.

Vuoden 2023 matkat.

Toivekohteet

New York

Täällä emme ole käyneet kaikkien lastemme kanssa ja nuorimmat lapset alkavat olemaan tarpeeksi vanhoja katsastamaan tätä metropolia. New Yorkin energia on aivan uskomaton. Syysloma voisi olla ihana aika käydä New Yorkissa.

Lontoo

Lontooseen on nopea lentää ja hintakin on paljon vähemmän kuin esim. New York:iin. Lontoossakin riittää nähtävää ja koettavaa.

Kalifornia

Tämä on Bucket-listan kärjessä. Kaliforniaan pitäisi mennä kesällä, jotta ilma on tarpeeksi lämmin. Ja matkaan pitäisi varata ainakin 3 viikkoa aikaa, jotta ehtisi rauhassa nähdä eri kaupunkeja ja nauttia tarjonnasta. Myös Kalifornian viiniviljelykset kiinnostavat. Kaliforniassa riittää valinnanvaraa, pitää vaan valita mihin keskittyy reissulla. Ainakin vuoden 2023 kesä menee Espanjassa, mutta kesä 2024 on sitten uusi juttu 🧐

Vuoden 2023 matkat.

Vuoden 2023 matkat

Lontoo

Harkitsimme hiihtolomalle Karibian risteilyä, mutta lennot ovat tällä hetkellä sen verran kalliita, että päätimme hiihtolomalla lähteä Lontooseen. Olemme Lontoossa 4 päivää. Käymme tietysti Warner Brothersin Studioilla katsomassa Harry Potterin lavasteita. Harry Potter elokuvat ovat edelleen lasten suosikkeja, joten kiva nähdä oikeat leffalavasteet😊 Viime hiihtolomalla katsastimme Floridan Universal Studioilla Wizarding World of Harry Potterin, mikä on todella mahtava paikka, mutta hintava. WB studio vierailun lisäksi olemme ostaneet liput Harry Potter ja kirottu lapsi-teatteriin Lontooseen. Teatteriesitys vie melkein koko päivän. Se on jaettu kahteen osaan ja kumpikin osa kestää yli 2t 30min. Näiden lisäksi luvassa on perus nähtävyydet ja museot, shoppailua unohtamatta.

Vuoden 2023 matkat.

Espanja

Tämä on varma nakki vuodelle 2023. Suunnittelemme mahdollisimman pitkää vierailua Espanjaan kesällä. Mielellään viettäisimme Espanjassa kuukauden, mutta katsotaan miten lomat saadaan sopimaan tähän. Saisimme rauhassa maalata loma-asunnon ja tehdä lyhyitä ja pitkiäkin päiväretkiä. Tavoitteena todellakin tutustua loma-asunnon ympäristöön ja nauttia leppoisista lomapäivistä.

Vuoden 2023 matkat; Lontoo ja Espanja ainakin toteutuvat ensi vuonna. Näiden lisäksi olisi ihana päästä vanhempien kesken oikeastaan ihan mihin vaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *