Odyssey of the Seas

Odyssey of the Seas

Odyssey of the Seas on Royal Caribbean Cruise Linen uusin risteilykäytössä oleva laiva ja uusin laiva Quantum-luokassa. Tänä vuonna käyttöön tuleva uusin laiva, Icon of the Seas, on saapunut Miamiin. Pääsemme tällä laivalla tekemään uuden aluevaltauksen ja risteilemään eteläiselle Karibialle. Aruballe ja Curacaolle.

Odyssey of the Seas.

Quantum-luokka

RCCL:n uusin laivaluokka on Quantum-luokka. Näilla aluksilla on käytetty teknologiaan hyödyksi joka paikassa. Hytin ovenkin saa avattua rannekkeella, puhumattakaan laskuvarjohyppytunnelista. Täältä löytyy varsinkin isommille lapsille todella paljon tekemistä. Urheiluareena, jossa pääsee ajelemaan törmäilyautoilla, rullaluistelemaan ja urheilemaan. Myös laivan lasersota ja VR-kokemukset pitäisi olla ihan ykkösjuttuja. Quantum-luokan laivoilta löytyy myös perus surffilaitteet, kiipeilyseinät ym., mutta isot vesiliukumäet on poistettu. Myös jäähalli puuttuu näistä uudemmista laivoista, mutta emme mielestämme jää kaipaamaan sen puuttumista, vaikka esitykset jäällä olivat tietysti erittäin hyvätasoisia.

Odyssey of the Seas.

Odyssey of the Seas

Perheemme odottaa eniten tältä uudelta laivalta erilaisia ruokapaikkoja ja kokemuksia. Lapsille SeaPlex vaihtuvin aktiviteetein on varmasti tärkeimpiä. Unohtamatta surffilaitetta, VR-elämyksiä ja lasersotaa. Myös illan ohjelmat ovat aina kiinnostaneet, ja kaikissa pääesityksissä ollaan aina ehditty käymään, vaikka hyvää suunnittelua se on vaatinut. Isompien esitysten lisäksi laivalta löytyy reilusti erilaista iltaohjelmaa komedian ja musiikin kera.

Odyssey of the Seas. Eteläinen karibia.

Eteläinen karibia

Yksi suuri syy miksi valitsimme juuri Odyssey of the Seas-laivan oli oikeastaan sen tekemä reitti. Olemme haaveilleet jo jonkin aikaa pääsevämme ABC-saarilla käymään. Nyt pääsemme Aruballe ja Curacaolle. Saaret vaikuttavat hyvin mielenkiintoisilta, vaikka päätähti kummassakin on turkoosi Karibianmeri. Kiva päästä näkemään läheltä miltä rannat näyttävät, valinnanvaraa on. Olemmekin jo valinneet rannat, joissa haluamme käydä syystä tai toisesta. Myös saarien hollantilainen tausta on mielenkiintoinen ja näkyy hyvin kaupunkien rakennuksissa. Ihana päästä kokemaan taas uusi karibialla sijaitseva valtio. Meri on vaan niin kaunis karibialla 🌊

Pyyhe eläin RCCl:lla.

Emme ole varanneet mitään retkiä risteilymme ajaksi, koska haluamme käydä vaan rannoilla ihan omiin nimiin ja oman aikataulun mukaan. Olemmekin jo olleet esim. delffiinien kanssa uimassa Jamaicalla, emmekä kaipaa sellaisia retkiä. Silti olemme laatineet jo suunnitelman mihin mennään ja millä. Onneksi on youtube-videot, mitä varsinkin jenkit tykkäävät tehdä risteilyistä, nämä kertovat jopa kävelyreitit laivalta bussipysäkille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *