2022 Matkasuunnitelmat

2022 Matkasuunnitelmat

2022 Matkasuunnitelmat

2022 Matkasuunnitelmat. Kirjoitimmekin matkustamisesta ja koronasta aiemmin. Olemme varanneet helmikuulle Karibian risteilyn, ja aika näyttää pääsemmekö tällä kertaa matkaan. Tällä hetkellä koronarajoitukset taas kiristyvät ja matkustamiseen tulee uusia säännöksiä. Elämme toivossa, että rokotukset ja sairastettu korona antaisi luvan matkustaa. Rokottamattomat lapset vaativatkin sitten enemmän suunnittelua ja selvittelyä.

2022 Matkasuunnitelmat

Vuoden 2022 matkakalenteri näyttää seuraavalta:

1) Miami ja Karibia

Helmikuussa olisi tarkoitus lähteä Miamiin ja sieltä viikon Karibian risteilylle Royal Caribianilla. Olemme ensimmäistä kertaa varanneet Miamiin airbnb majoituksen, ja jännityksellä odotamme miten tämä onnistuu. Majoitus sijaitsee samalla kadulla, jolla olemme yöpyneet monesti, joten alue on tuttu ja turvallinen. 5-hengen matkaporukassa yöpyminen airbnb:ssa tuntuu olevan huomattavasti halvempaa. Toivottavasti olemme tyytyväisiä majoitukseen, ainakin sen tuomaan säästöön olemme 😄

Risteilylle menemme tutulle Royal Caribianin Oasis of the Seas-laivalle. Olemme olleet laivalla aikaisemminkin, itseasiassa kävimme Oasiksella sen ensimmäisenä risteilyvuonna. Laiva on käynyt uudistuksen läpi, ja sieltä pitäisi löytyä vesiliukumäistä alkaen kaikki uudistukset. Juurikin nämä uudistukset olivat syynä siihen, että valitsimme tällä kertaa juurikin Oasis of the Seas-laivan. Royal on hoitanut laivojen uudistukset moitteettomasti, ja haluamme nähdä miltä tämä tuttu laiva näyttää uudistuksen jälkeen. Muutenkin Oasis on lempparilaiva, koska siellä on kaikki tarvittava, mutta se ei ole liian iso.

2022 Matkasuunnitelmat.

2) Espanja

Viimeistään heinäkuun vaihteessa on tavoite päästä Espanjan Aurinkorannikolle. Tähän isoin syy on loma-asunnon hankkiminen alueelta. Mikäli mahdollista lähdemme käymään aikaisemmin alueella, kunhan kaikki asiat selkiytyvät. Kuumeisesti olemme seuranneet markkinoita ja myytyjä kiinteistöjä. Meillä on tavoite päästä itse katsomaan asuntoa ennen ostoa, varsinkin jos asunto ei ole ihan uusi. Myös ympäristöllä on suuri vaikutus mistä asunto hankitaan. Mikäli saamme hankittua asunnon Espanjasta ennen kesää, tarkoitus olisi viettää siellä lasten syysloma lokakuussa.

2022 matkasuunnitelmat.

3) Ahvennanmaa

Lähdemme Juhannusviikolla Ahvenanmaalle, kun lapsemme menevät sinne pelaamaan jalkapalloturnausta. Otamme tämän loman kannalta ja aiomme tutustua Ahvenanmaahan ihan kahdestaan. Olemme varanneet vanhemmille oman hotellimajoituksen ja lapset yöpyvät joukkueen kanssa. Aiomme käydä Ahvenanmaan nähtävyydet läpi ja ennenkaikkea testata paikallisia ravintoloita 😋

Matka New York:iin?

4) Lontoo/New York

Mikäli emme saa Espanjasta asuntoa, menemme syyslomalla joko Lontooseen tai New York:iin. Pienimmät lapsemme eivät ole käyneet kummassakaan kaupungissa, joten heille nämä kaupungit ovat uutta. New Yorkissa on aina nähtävää ja Lontoossa kiinnostaa museot sekä Harry Potter-studiot.

Pizzaa Roomassa.

5) Milano

Milanoon olisi tarkoitus mennä ihan vanhempien kesken. Olimme pari vuotta sitten Roomassa ja tämä oli ihana reissu ihan kahdestaan. Oikeastaan ihan sama mihin päin Italiaa menee, aina löytyy hyvää syötävää ja ihania ihmisiä 😍

Tässä tämän hetken 2022 matkasuunnitelmat. Korona-aika on kuitenkin opettanut, että asiat voivat muuttua hyvinkin nopeasti. Katsotaan mitä näistä pääsemme ensi vuonna toteuttamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *