Kesän suunnitelmat

Kesän suunnitelmat

Tänä vuonna pidämme kesälomamme vasta heinäkuun lopusta alkaen ja jatkamme siitä elokuun puoleenväliin koulujen alkuun saakka ja muutama päivä yli siitäkin. Kesän tavoite on olla Espanjan asunnolla ainakin kaksi viikkoa.

Kesän suunnitelmat.

Ruotsi

Ennen Espanjaan pääsyä menemme viikon turnausmatkalle Ruotsiin lasten kanssa. Matka suuntautuu Uppsalaan. Ruotsiin on aina kiva lähteä ja erityisen kivaa on päästä tutustumaan taas uuteen kaupunkiin. Asuimme yhdessä vaiheessa muutaman vuoden Ruotsissa ja toinen vanhemmista reissasi myöhemmässä vaiheessa työn puolesta tiiviisti Ruotsissa, joten Ruotsi tuntuu jossain mielessä toiselta kodilta.

Espanjan kauneutta.

Espanja

Kesän kohokohta on tietysti matka Torreviejaan Espanjan asunnollemme. Sitä on odotettu koko kevät. Tarkoitus olisi ainakin hankkia uudet aurinkotuolit asunnolle ja tutustua lisää ympäristöön. Lähistöllä on kivoja retkikohteita suolajärvistä ja luontoretkistä lähtien. Jos ilma on liian lämmin niin asunnon lähellä on myös vesipuisto vilvoitteluun. Suunnitelmissa olisi myös päästä golffaamaan, jos vaan ilma ei ole liian lämmin ja saamme tiiausajan. Viime syksynä kaikki tiiausajat oli myyty loppuun.

Päästäänkö golffaamaan Espanjassa.

Tälle kesälle Alicanten lentoaikataulut ovat jostain syystä kovin yöpainotteisia. Osin tästä syystä, mutta myös jo pidempään suunnitteilla olleen Madridin retken innoittamana varasimme lennot Alicanten sijasta Madridiin. Torreviejasta pääsee Madridiin junalla, ja matka kestää reilun 4 tuntia. Suurin piiirtein samassa ajassa matkan taittaa autolla. Suunnitelmissa on viettää alkuloma omalla asunnolla ja siirtyä kaksi päivää ennen paluulentoa Madridiin ja tutustua kaupungin nähtävyyksiin. Madridissa on paljon nähtävää emmekä varmastikaan ehdi vierailla kaikissa kohteissa, pitää vaan valita tälle kerralle sopivat kohteet. Ainakin stadionilla ja kirkossa käymme. Mahdollisesti myös Rahapajan innoittamana retki saattaa kulkea keskuspankin ohitse 😊

Toinen mahdollinen retkikohde on Benidorm. Benidorm sijaitsee hieman Alicantesta pohjoiseen, ja tiemme kyllä varmasti vie kerran Alicanteen hyvään outletiin, joten saatamme yhdistää retken Benidormiin samaiselle päivälle.

Torreviejasta on kiva tehdä retkiä ympäri Espanjan, mutta tällä kertaa emme käy kuin Madridissa, jotta ehdimme relata asunnolla kunnolla. Tulevaisuudessa tarkoituksena olisi käydä lähistön kaupungeista Cartagenassa sekä hiukan kauempana Marbellassa tms. Aurinkorannikon kohteessa. Barcelonassa olemmekin olleet useasti, joten sinnepäin ei ole suurta kiirettä vaikka kiva kaupunki onkin.

Kesän suunnitelmat. Espanja.

Tarkoitus olisi kesän aikana tiedustella miten Espanjan asuntoon saisi laitettua aurinkopaneelit ja millä hinnalla. Tässä on asuntoyhtiön hallituksella suuri rooli, minkä kannan he valitsevat. Aurinkopaneelit ovat Espanjassakin kovassa huudossa. Aurinkopaneeleista tuleekin varmasti juttua tulevaisuudessa, mikäli vaan sellaiset saa taloyhtiöön asentaa. Ihanaa lomaa kaikille ☀️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *